Logo Compressiespecialist

De Compressiespecialist

Specialist in elastische kousen en bandages

Het aantrekken van een steunkous

Compressiekousen aanmeten

Compressiekousen aanmeten laat u natuurlijk doen door De Compressiespecialist. Sinds 2006 leveren wij therapeutische elastische kousen die de doorbloeding van de spieren stimuleren, voor extra stabiliteit zorgen en spieren sneller voorzien van verse zuurstof. Kom langs tijdens onze spreekuren en laat de compressiekousen aanmeten.

Compressiekousen aanmeten voor tijdens het sporten

Als sporter wilt u natuurlijk optimaal presteren en snel herstellen na inspanning. Door compressiekousen te laten aanmeten wordt het herstel bevorderd omdat de kousen de bloedsomloop stimuleren en hierdoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Maar hoe worden deze compressiekousen nu precies aangemeten? Wij meten op de volgende plekken:

Bent u geïnteresseerd in het laten aanmeten van compressiekousen voor tijdens het sporten of voor dagelijks gebruik? U bent van harte welkom tijdens onze spreekuren. Ziet u geen mogelijkheid om langs te komen op een van onze adressen? Wij komen zonder extra kosten langs aan huis. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze producten? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0113-271820. Tussen 13:00 en 17:00 uur kunt u bellen om een afspraak te maken. In de ochtend plannen wij namelijk onze huisbezoeken.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Specialist in therapeutisch elastische kousen, bandages en aan- en uittrekhulpmiddelen