Logo Compressiespecialist

De Compressiespecialist

Specialist in elastische kousen en bandages

Het aantrekken van een steunkous

Steunkousen Breda

Steunkousen schaft u aan bij De Compressiespecialist, gevestigd in de omgeving van Breda en Roosendaal en worden gebruikt als compressiekousen, reiskousen, maar ook als sportcompressiekousen en zwangerschapspanty. De steunkousen kunnen eenvoudig onder de broek gedragen worden, zodat niemand merkt dat u ze draagt. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorbaan waar u 8 uur op een stoel zit of loopt u juist de hele dag door en heeft u bijna geen tijd om te rusten? Dan is het aan te raden om steunkousen te overwegen.

Hoe worden steunkousen aangemeten bij De Compressiespecialist in de omgeving Breda en Roosendaal?

Het aanmeten van steunkousen wordt gedaan met behulp van een flexibel meetlint. Eerst meten we de enkelomtrek, daarna de kuitomtrek, bovenbeenomtrek en als laatste uw beenlengte. Aan de hand van de resultaten kunnen wij de steunkousen op maat voor u maken. In het begin zal de steunkous strak aanvoelen, maar in de loop der tijd zal dit verminderen en zullen ze comfortabeler zitten. Wij adviseren u om de steunkousen in de ochtend aan te trekken omdat uw benen dan het dunste zijn. Let op dat u de steunkousen niet kapottrekt met uw nagels of sieraden. Om er zeker van te zijn dat de kous niet kapot gaat, kunt u een rubberen handschoen aandoen. Heeft u moeite om met uw handen bij uw voeten of benen te komen? Wij hebben diverse hulpmiddelen in ons assortiment zoals een reik- en glijhulpmiddelen.

Maak een afspraak voor het aanmeten van steunkousen in de omgeving van Roosendaal en Breda

Wilt u steunkousen aan laten meten? U kunt tijdens de spreekuren op verschillende adressen door Zeeland en West-Brabant langskomen. Vindt u het fijner als wij bij u thuis langskomen in Breda of Roosendaal voor het aanmeten van steunkousen? Dat kan ook! U belt hiervoor tussen 13:00 en 17:00 uur naar het telefoonnummer 0113-271820.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Specialist in therapeutisch elastische kousen, bandages en aan- en uittrekhulpmiddelen