Logo Compressiespecialist

De Compressiespecialist

Specialist in elastische kousen en bandages

Het aantrekken van een steunkous

Steunkousen Vlissingen

Er zijn veel verschillende soorten en maten steunkousen, daarom is het verstandig om bij De Compressiespecialist in de omgeving van Bergen op Zoom en Vlissingen langs te komen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het aanmeten van steunkousen en helpen u graag om van uw klachten af te komen. Maak een afspraak en kom langs tijdens onze spreekuren.

Het dagelijks gebruik van steunkousen tijdens uw werk nabij Bergen op Zoom en Vlissingen

Heeft u een kantoorbaan waar u bijna 8 uur per dag zit? Of loopt en/of staat u juist gedurende dag zonder dat u kunt rusten en merkt u dat u pijnlijke benen aan het einde van de dag heeft? Dan is het verstandig om steunkousen aan te laten meten. Ook wanneer spataderen veel voorkomen in uw familie of u al kleine spataderen heeft en wilt voorkomen dat deze verergeren, is het verstandig om steunkousen te overwegen. Wist u dat u als sporter ook profijt heeft bij het dragen van steunkousen? De kousen zorgen er namelijk voor dat spieren spoedig herstellen waardoor u sneller kunt sporten na intensieve inspanning. Heeft u bijvoorbeeld snel last van een kuitblessure, felle pijnscheuten of een spierscheuring in de kuit? Ook dan is het verstandig om steunkousen aan te laten meten bij De Compressiespecialist in de omgeving van Vlissingen en Bergen op Zoom.

Steunkousen aanmeten bij u thuis in de omgeving van Bergen op Zoom en Vlissingen

Woont u in Zeeland of West-Brabant? Dan bieden wij de mogelijkheid om de steunkousen bij u thuis aan te meten. Hier hoeft u uiteraard geen extra kosten voor te betalen. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Gelieve te bellen tussen 13:00 en 17:00 uur naar het telefoonnummer 0113-271820.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Specialist in therapeutisch elastische kousen, bandages en aan- en uittrekhulpmiddelen